| Konkurs Za Admina [Osnovno] | |
|
+3smeker Markosargo Liquidator 7 posters |
Autor | Poruka |
---|
Liquidator Vlasnik
Broj poruka : 18
| Naslov: Konkurs Za Admina [Osnovno] Sub Maj 31, 2014 10:56 am | |
| Ako zelite da postanete administrator na nasem serveru morate da popunite sledeci formular:
Nick: Godiste: Steam ID:
Razlog Zasto Admina Da dobijete? Spreman Da Platis Jednom u Mesecu? Koliko Je Vase Iskustvo Kao Admin?
Poslednji put izmenio Liquidator dana Ned Jun 01, 2014 9:28 pm, izmenio ukupno 2 puta | |
|
| |
Markosargo Admin Servera
Broj poruka : 11
| Naslov: Re: Konkurs Za Admina [Osnovno] Ned Jun 01, 2014 12:38 am | |
| Nick: RZ / Markosargo Steam ID: STEAM_0:0:1360638820
Razlog zasto admina da dobijete? Zato sto sam lep. Spreman da boostojes jedanput server?Spreman boostovat uvek kad imam para na računu. Koliko je vase iskustvo kao admin?2 godine na clarionu.imao sam vlastiti public i zm server, 2 godine na starom H RED zone zm serveru, sveukupno 7 godina. | |
|
| |
Liquidator Vlasnik
| Naslov: Re: Konkurs Za Admina [Osnovno] Ned Jun 01, 2014 12:48 am | |
| - Markosargo ::
- Nick: RZ / Markosargo
Steam ID: STEAM_0:0:1360638820
Razlog zasto admina da dobijete? Zato sto sam lep. Spreman da boostojes jedanput server?Spreman boostovat uvek kad imam para na računu. Koliko je vase iskustvo kao admin?2 godine na clarionu.imao sam vlastiti public i zm server, 2 godine na starom H RED zone zm serveru, sveukupno 7 godina. Primljen si. | |
|
| |
smeker
Broj poruka : 3
| Naslov: Re: Konkurs Za Admina [Osnovno] Ned Jun 01, 2014 1:42 am | |
| Nick: smeker Godiste: 94 Steam ID: STEAM_0:0:1275371894 RAzlog zasto admina da dobijete? Aktivan sam i uvek sam fer prema svima (ako neko napravi neko sranje tj nesto pogresno uradi npr pogresno stavi laser il hakuje nije bitno da l je pera zika il laza dobice kaznu x) ) Spreman da boostujes jedanput server? Kad kog sam u mogucnosti Koliko je vase iskustvo kao admin? Bio sam admin na gajbi na dynamic (neki strani server al bio je dobar xd) tako da imam iskustva sa amx komandama | |
|
| |
Liquidator Vlasnik
| Naslov: Re: Konkurs Za Admina [Osnovno] Ned Jun 01, 2014 3:30 am | |
| | |
|
| |
Moumen
Broj poruka : 2
| Naslov: Re: Konkurs Za Admina [Osnovno] Pon Jun 02, 2014 6:22 am | |
| Nick: Moumen Year:98 Steam ID: STEAM_0:0:233919397 Reason to get admin? well i like this server Ready to boost? well i can pay only with CashU service,if its avaliable i can pay How did you experience as an admin? well i know alot about cs,ive been playing it for 4 years and im good at amx command and been an admin on many servers | |
|
| |
Liquidator Vlasnik
| Naslov: Re: Konkurs Za Admina [Osnovno] Pon Jun 02, 2014 9:39 pm | |
| Moumen_ Denied. The reason is that you have to pay each month over boost ... Be active and may give you a chance, but I think you've been admin and you've been bad, maybe I'm wrong. | |
|
| |
Sadmir Admin Servera
Broj poruka : 1
| Naslov: Re: Konkurs Za Admina [Osnovno] Čet Jun 05, 2014 9:42 pm | |
| Nick:*Exit^ God:99 Steam ID:Ak odobijem dacu vam u chat jer nmg sad uci laga mi Zato sto bi mogao ponekad da bostam i platim a i stalan da budem Spreman da boostujes 1 server? Kad god sam u mogucnosti boosta cu Koliko je vase iskustvo ko admin? Imao sam svoji 7 servera svoj comunity i bio admin na dosta servera | |
|
| |
Liquidator Vlasnik
| Naslov: Re: Konkurs Za Admina [Osnovno] Čet Jun 05, 2014 9:52 pm | |
| | |
|
| |
eFFecT
| Naslov: Re: Konkurs Za Admina [Osnovno] Čet Jun 05, 2014 10:39 pm | |
| Nick: eFFecT Godiste:98 Steam ID: STEAM_0:0:552390365
Razlog Zasto Admina Da dobijete? Igram ceo dan
Spreman Da Platis Jednom u Mesecu? Kad budem mogao
Koliko Je Vase Iskustvo Kao Admin? Veliko iskustvo | |
|
| |
Liquidator Vlasnik
| Naslov: Re: Konkurs Za Admina [Osnovno] Pet Jun 06, 2014 8:56 am | |
| - eFFecT ::
- Nick: eFFecT
Godiste:98 Steam ID: STEAM_0:0:552390365
Razlog Zasto Admina Da dobijete? Igram ceo dan
Spreman Da Platis Jednom u Mesecu? Kad budem mogao
Koliko Je Vase Iskustvo Kao Admin? Veliko iskustvo Odbijen. Razlog: Nisam te video bas na serveru da igras a i gt.rs isto tako kaze, ako budes stalan i placao pruzicu ti sansu sa obzirom da si bio admin [lose si se pokazao zat to vreme] | |
|
| |
bojan1000
| Naslov: Re: Konkurs Za Admina [Osnovno] Sre Jun 18, 2014 12:03 pm | |
| Nick:Boj@n Godiste:2000 Steam ID:
Razlog Zasto Admina Da dobijete?Zato sto sam lep. Spreman Da Platis Jednom u Mesecu?Spreman boostovat uvek kad imam para na računu. Koliko Je Vase Iskustvo Kao Admin?3 godina na clarion 1 godina na publik i 2 godine na dust2
| |
|
| |
Liquidator Vlasnik
| Naslov: Re: Konkurs Za Admina [Osnovno] Sre Jun 18, 2014 10:44 pm | |
| - bojan1000 ::
- Nick:Boj@n
Godiste:2000 Steam ID:
Razlog Zasto Admina Da dobijete?Zato sto sam lep. Spreman Da Platis Jednom u Mesecu?Spreman boostovat uvek kad imam para na računu. Koliko Je Vase Iskustvo Kao Admin?3 godina na clarion 1 godina na publik i 2 godine na dust2
Dodji na ts3 da se dogovorimo: 5.39.2.86:9988 | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Konkurs Za Admina [Osnovno] | |
| |
|
| |
| Konkurs Za Admina [Osnovno] | |
|