Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

PrijemLatest imagesTražiRegistruj sePristupi

Konkurs Za Admina [Osnovno]

Ići dole 
+3
smeker
Markosargo
Liquidator
7 posters
AutorPoruka
Liquidator
Vlasnik
Liquidator

Broj poruka : 18

Konkurs Za Admina [Osnovno] Empty
PočaljiNaslov: Konkurs Za Admina [Osnovno]   Konkurs Za Admina [Osnovno] EmptySub Maj 31, 2014 10:56 am

Ako zelite da postanete administrator na nasem serveru morate da popunite sledeci formular:

Nick:
Godiste:
Steam ID:

Razlog Zasto Admina Da dobijete?
Spreman Da Platis Jednom u Mesecu?
Koliko Je Vase Iskustvo Kao Admin?

Poslednji put izmenio Liquidator dana Ned Jun 01, 2014 9:28 pm, izmenio ukupno 2 puta
Nazad na vrh Ići dole
Markosargo
Admin Servera
Markosargo

Broj poruka : 11

PočaljiNaslov: Re: Konkurs Za Admina [Osnovno]   Konkurs Za Admina [Osnovno] EmptyNed Jun 01, 2014 12:38 am

Nick: RZ / Markosargo
Steam ID: STEAM_0:0:1360638820

Razlog zasto admina da dobijete? Zato sto sam lep.
Spreman da boostojes jedanput server?Spreman boostovat uvek kad imam para na računu.
Koliko je vase iskustvo kao admin?2 godine na clarionu.imao sam vlastiti public i zm server, 2 godine na starom H RED zone zm serveru, sveukupno 7 godina.
Nazad na vrh Ići dole
http://www.dosadnomije.com
Liquidator
Vlasnik
Liquidator

PočaljiNaslov: Re: Konkurs Za Admina [Osnovno]   Konkurs Za Admina [Osnovno] EmptyNed Jun 01, 2014 12:48 am

Markosargo ::
Nick: RZ / Markosargo
Steam ID: STEAM_0:0:1360638820

Razlog zasto admina da dobijete? Zato sto sam lep.
Spreman da boostojes jedanput server?Spreman boostovat uvek kad imam para na računu.
Koliko je vase iskustvo kao admin?2 godine na clarionu.imao sam vlastiti public i zm server, 2 godine na starom H RED zone zm serveru, sveukupno 7 godina.

Primljen si.
Nazad na vrh Ići dole
smeker

Broj poruka : 3

PočaljiNaslov: Re: Konkurs Za Admina [Osnovno]   Konkurs Za Admina [Osnovno] EmptyNed Jun 01, 2014 1:42 am

Nick: smeker
Godiste: 94
Steam ID: STEAM_0:0:1275371894

RAzlog zasto admina da dobijete? Aktivan sam i uvek sam fer prema svima (ako neko napravi neko sranje tj nesto pogresno uradi npr pogresno stavi laser il hakuje nije bitno da l je pera zika il laza dobice kaznu x) )
Spreman da boostujes jedanput server? Kad kog sam u mogucnosti Very Happy
Koliko je vase iskustvo kao admin? Bio sam admin na gajbi na dynamic (neki strani server al bio je dobar xd) tako da imam iskustva sa amx komandama Very Happy
Nazad na vrh Ići dole
Liquidator
Vlasnik
Liquidator

PočaljiNaslov: Re: Konkurs Za Admina [Osnovno]   Konkurs Za Admina [Osnovno] EmptyNed Jun 01, 2014 3:30 am

smeker ::
Nick: smeker
Godiste: 94
Steam ID: STEAM_0:0:1275371894

RAzlog zasto admina da dobijete? Aktivan sam i uvek sam fer prema svima (ako neko napravi neko sranje tj nesto pogresno uradi npr pogresno stavi laser il hakuje nije bitno da l je pera zika il laza dobice kaznu x) )
Spreman da boostujes jedanput server? Kad kog sam u mogucnosti Very Happy
Koliko je vase iskustvo kao admin? Bio sam admin na gajbi na dynamic (neki strani server al bio je dobar xd) tako da imam iskustva sa amx komandama Very Happy

Odbijen. Ne postujes sasvim pravila, vidjao sam da ti drugi admini skidaju lasere, a mislim da sam ti i ja skinuo par puta. I cuo sam da vredjas/psujes ostale igrace... nauci dobro pravila,ponasaj se i videcemo, usput placanje,boost Smile
Nazad na vrh Ići dole
Moumen

Moumen

Broj poruka : 2

PočaljiNaslov: Re: Konkurs Za Admina [Osnovno]   Konkurs Za Admina [Osnovno] EmptyPon Jun 02, 2014 6:22 am

Nick: Moumen
Year:98
Steam ID: STEAM_0:0:233919397
Reason to get admin? well i like this server
Ready to boost? well i can pay only with CashU service,if its avaliable i can pay Smile
How did you experience as an admin? well i know alot about cs,ive been playing it for 4 years and im good at amx command and been an admin on many servers
Smile
Nazad na vrh Ići dole
Liquidator
Vlasnik
Liquidator

PočaljiNaslov: Re: Konkurs Za Admina [Osnovno]   Konkurs Za Admina [Osnovno] EmptyPon Jun 02, 2014 9:39 pm

Moumen_
Denied. The reason is that you have to pay each month over boost ... Be active and may give you a chance, but I think you've been admin and you've been bad, maybe I'm wrong.
Nazad na vrh Ići dole
Sadmir
Admin Servera
Sadmir

Broj poruka : 1

PočaljiNaslov: Re: Konkurs Za Admina [Osnovno]   Konkurs Za Admina [Osnovno] EmptyČet Jun 05, 2014 9:42 pm

Nick:*Exit^
God:99
Steam ID:Ak odobijem dacu vam u chat Very Happy jer nmg sad uci laga mi Very Happy

Zato sto bi mogao ponekad da bostam i platim a i stalan da budem Very Happy

Spreman da boostujes 1 server? Kad god sam u mogucnosti boosta cu Very Happy

Koliko je vase iskustvo ko admin? Imao sam svoji 7 servera svoj comunity i bio admin na dosta servera Very Happy

Nazad na vrh Ići dole
Liquidator
Vlasnik
Liquidator

PočaljiNaslov: Re: Konkurs Za Admina [Osnovno]   Konkurs Za Admina [Osnovno] EmptyČet Jun 05, 2014 9:52 pm

Sadmir ::
Nick:*Exit^
God:99
Steam ID:Ak odobijem dacu vam u chat :Djer nmg sad uci laga mi Very Happy

Zato sto bi mogao ponekad da bostam i platim a i stalan da budem Very Happy

Spreman da boostujes 1 server? Kad god sam u mogucnosti boosta cu Very Happy

Koliko je vase iskustvo ko admin? Imao sam svoji 7 servera svoj comunity i bio admin  na dosta servera Very Happy

Primljen si.
Nazad na vrh Ići dole
eFFecT

eFFecT

PočaljiNaslov: Re: Konkurs Za Admina [Osnovno]   Konkurs Za Admina [Osnovno] EmptyČet Jun 05, 2014 10:39 pm

Nick: eFFecT
Godiste:98
Steam ID: STEAM_0:0:552390365

Razlog Zasto Admina Da dobijete? Igram ceo dan

Spreman Da Platis Jednom u Mesecu? Kad budem mogao

Koliko Je Vase Iskustvo Kao Admin? Veliko iskustvo
Nazad na vrh Ići dole
Liquidator
Vlasnik
Liquidator

PočaljiNaslov: Re: Konkurs Za Admina [Osnovno]   Konkurs Za Admina [Osnovno] EmptyPet Jun 06, 2014 8:56 am

eFFecT ::
Nick: eFFecT
Godiste:98
Steam ID: STEAM_0:0:552390365

Razlog Zasto Admina Da dobijete? Igram ceo dan

Spreman Da Platis Jednom u Mesecu? Kad budem mogao

Koliko Je Vase Iskustvo Kao Admin? Veliko iskustvo

Odbijen. Razlog: Nisam te video bas na serveru da igras a i gt.rs isto tako kaze, ako budes stalan i placao pruzicu ti sansu sa obzirom da si bio admin [lose si se pokazao zat to vreme]
Nazad na vrh Ići dole
bojan1000

bojan1000

PočaljiNaslov: Re: Konkurs Za Admina [Osnovno]   Konkurs Za Admina [Osnovno] EmptySre Jun 18, 2014 12:03 pm

Nick:Boj@n
Godiste:2000
Steam ID:

Razlog Zasto Admina Da dobijete?Zato sto sam lep.
Spreman Da Platis Jednom u Mesecu?Spreman boostovat uvek kad imam para na računu.
Koliko Je Vase Iskustvo Kao Admin?3 godina na clarion 1 godina na publik i 2 godine na dust2

Nazad na vrh Ići dole
Liquidator
Vlasnik
Liquidator

PočaljiNaslov: Re: Konkurs Za Admina [Osnovno]   Konkurs Za Admina [Osnovno] EmptySre Jun 18, 2014 10:44 pm

bojan1000 ::
Nick:Boj@n
Godiste:2000
Steam ID:

Razlog Zasto Admina Da dobijete?Zato sto sam lep.
Spreman Da Platis Jednom u Mesecu?Spreman boostovat uvek kad imam para na računu.
Koliko Je Vase Iskustvo Kao Admin?3 godina na clarion 1 godina na publik i 2 godine na dust2

Dodji na ts3 da se dogovorimo: 5.39.2.86:9988
Nazad na vrh Ići dole
Sponsored content

PočaljiNaslov: Re: Konkurs Za Admina [Osnovno]   Konkurs Za Admina [Osnovno] Empty

Nazad na vrh Ići dole

Konkurs Za Admina [Osnovno]
Nazad na vrh 
Strana 1 od 1
 Similar topics
-
» Konkurs za admina,VOiD.
» Cene Admin | VIP [Osnovno]
» Prijave Za Slot [Osnovno]
» Pitanja/Predlozi/Kritike [Osnovno]
» Pohvale/Kritike Na Admine [Osnovno]

Dozvole ovog foruma:Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu